De afkoelweek opluisteren met muziek en crea.

Creativiteit vraagt opwarming, dus laat ons daarmee beginnen en gebruik maken van muziek. Muziek is voor de meeste mensen toegankelijk zeker omdat je bij deze workshop kan kiezen met welke liedjes je aan de slag gaat.

We maken onze creativiteit los en wakkeren onze speelsheid en spontaniteit aan. Om het eindresultaat los te laten doen we een blinddoek om. Het hoeft niet mooi te zijn, het kan niet fout gaan.

Muziek is een heel bruikbaar iets in het gezinsleven, als sfeermaker, bliksemafleider, energiebooster en rustgevend element.

Het is waardevol voor interacties tussen broers en zussen. Het houdt kansen in om meer te weten te komen over hoe jouw kinderen in elkaar zitten. Je kan er ook gebruik van maken om over jezelf te vertellen. Of bepaalde herinneringen op te halen, bvb je openingsdans, een nummer van op een begrafenis, nummers uit je jeugd, een nummertje uit de kinderen hun babytijd… 

Allerlei gesprekken en thema’s kunnen aan bod komen maar dat hoeft ook niet. Hierin kunnen jullie elkaars grenzen verkennen en erkennen.

PRAKTISCH : Het is een video van een live opname van tijdens de eerste lockdown, soms worden er zaken gezegd die nu niet meer van toepassing zijn, we gaan voor de inhoud. Voorzie je eigen muziekinstallatie want het geluid van de video is niet aangenaam.

Het eerste lied dat wij aanreiken is van AC/DC – T&T.

Het tweede lied van Mona is van Lauv met I like me better.

Jullie kunnen ook met een eigen selectie aan de slag.

 
Heb je op dit moment vragen bij jouw Gezinsgeluk?
Weet dat je meteen de volgende stap kan maken.
Ik ben er voor je, bel me.
Je bent meer waard dan je denkt. Grijp je GezinsGeluk nu.
0497432344

 
Liefs Sofie