Dra krokuskracht

Groeikampen nodigen uit tot gezinsondersteuning. Naar aanleiding van het krokuskamp deze ‘interactieve blog’ om Even iets anders ook tot bij jullie thuis te brengen met een introvideo voor groot en klein, een workshopvideo voor het gezin en infovideo’s voor ouders die graag nog meer te weten komen over onze aanpak.
 

Krokusvakantie 2022

Minne’s kleuterjuf, Amber, staat heel gedreven en bewust voor de klas. Ze schoolt zich intensief bij over hoe je kan omgaan met gevoelens bij kinderen. Zo kwamen we al snel in gesprek en kwam de krokuskracht achter de schermen op gang. Om de creatieve methodieken die ze aangereikt krijgt toe te passen biedt het begeleiden van een groeikamp de geknipte kansen. Haar sprankelende inzet is een cadeautje voor Even iets anders en jullie kinderen.

>>> VIDEO INTRO KROKUSKRACHT <<<

Heb je de video gezien? Laat je de kinderen ook mee kijken? Zo maken ze kennis met hun begeleiding. Mogen ze thuis al eens lekker frutselen met zout en krijt? Mooie, rustgevende, gekleurde laagjes gieten in een glazen potje of flesje?

Samen drempels verlagen

Voor een Even iets anders gezinsmoment nodig ik jullie heel graag uit bij deze weefworkshop op ons Even iets anders netwerk. Thuis samen ‘Even frutselen’ met karton, wol en parels kan heel spontaan de drempel voor de aankomst op ons groeikamp verlagen. Bij weven komt er toch wel wat draadjes knopen aan bod dus daar hebben kinderen hulp bij nodig. Zij kunnen ontwerpen en weven, jullie kunnen helpen met de eindjes aaneen knopen. Heerlijk kijken en luisteren naar je kinderen hun creativiteit. Ik weet uit ervaring, het is alsof de kinderen mij al kennen als ze nadien voor het eerst op kamp aankomen.

>>> VIDEO WORKSHOP ‘Weef je eigen rust’ <<<

Laat je inspireren als ouder

‘Je gezin als hecht team’ een videoreeks voor je teamgevoel thuis.

>>> VIDEO WORKSHOP ‘Je gezin als hecht team’ <<<

Meteen concreet aan de slag?

Welkom bij gezinscoaching, voor jouw plezierige gezinssessies op maat. Er zijn ondertussen een 20tal ouders ingestapt. Hun eerste reactie is over het algemeen ‘Ik dacht niet dat het zo leuk en gezellig zou zijn.’ 

Ik ben geweldig trots op dit concrete resultaat, want het is één van mijn stokpaardjes om de drempel naar ondersteuning te verlagen zowel voor de kinderen als voor de ouders.

‘Hadden we geweten dat het zo leuk zou zijn, hadden we sneller de stap gezet.’ Dan klopt mijn hartje een beetje sneller.

Enthousiast Liefs,