EigenWijze feedback

Deze woorden raakten mij, jou ook?

Marie

“Tijdens het nababbeltje na een groeikamp, leek Sofie feilloos mijn schijnbaar ondoorgrondelijke dochter te doorgronden. Sofie kijkt anders naar de wereld: dankzij haar creatieve insteek creëert ze een heel nuchtere, maar tegelijk aardende blik op het leven.  Door de slapeloosheid van mijn dochter te ontkoppelen van haar persoontje, geeft zij mijn dochter een andere visie op haar ‘hindernissen’. Ondertussen zijn we ook als gezin op de kar gesprongen om samen meer te verbinden en onze gevoelens en onze gedachten op elkaar te laten inspelen via onze handen.”

Katrien en Renaat

Het intake gesprek zindert nog volop na! Fysiek voelde ik me de volgende dag niet bijster, er zat al een tijd veel spanning in mijn kaken, nek, hoofd maar dat is nu beter.
Het is leuk om de inzichten te laten groeien, dat vraagt wel wat tijd voor mij, langzaam maar liever zeker. Het individuele deel wil ik sowieso heel graag verderzetten. Eigenlijk zou R. mijn partner ook deugd hebben van zoiets denk ik, zijn signalen werden ook niet begrepen en we willen inderdaad fier kunnen zijn op ons ouderschap. Mijn hart zegt alvast dat ik alles wil volgen!

Rebecca

Mijn eerste kennismaking met Sofie voelde heel goed en écht aan. Ik ervaarde dat ze veel wist maar vooral veel en juist ‘voelde’ over de communicatie met kinderen jong en oud. Ook al heb ik geen zware problemen in mijn gezin en opvoeding, toch ging ik bij haar langs voor een gesprek. Fantastisch hoe ze op een creatieve en ongedwongen manier je zelf laat ontdekken wat goed is voor jou en je gezin. Op die manier ga je naar huis met zelfgecreëerde tips en geloof je nog meer dan voordien dat je goed bent zoals je bent, voor jezelf en voor je gezin. Ik raad het elke ouder aan,ongeacht de aanwezigheid of ernst van de gezinssituatie. Net zoals een algemene check up bij je huisarts, kan je even goed eens langsgaan bij Sofie om het te hebben over jezelf als ouder. Echt een aanrader!

Margo en Ward

Samen kunnen reflecteren en ervaringen uitwisselen met andere ouders zorgt ervoor dat we steviger in onze schoenen en beslissingen staan. Het is waardevol om hier als koppel samen voor te gaan. Het maakt ons sterker in ons gemeenschappelijk ouderschap, en zorgt voor meer verbinding binnen ons gezin.
​Het is heel verrijkend en deugddoend om samen met Sofie stil te staan bij vragen en dilemma’s waarmee we geconfronteerd worden in het opvoeden van onze kinderen. Het opent mogelijkheden en laat ons ontdekken wat we daarbij écht belangrijk vinden, en waar we samen voor willen gaan.

Sara

De creatieve insteek maakt de begeleiding van Sofie een pak minder intimiderend. Soms kan je gevoelens of situaties nog niet verwoorden, omdat je ze niet begrijpt of omdat je hoofd even in chaos verkeert. Indirect en creatief neemt Sofie je zachtjes mee daarin, van een situatie helder krijgen tot concrete werkzame tips.

Eliese

Sofie is de partner van een goeie vriend en toen ik mama werd en een gezin te runnen kreeg ging ik haar bewust opzoeken en liet ik me ondersteunen.
Het moederschap kent heel wat uitdagingen en ik had er veel aan dat iemand me een spiegel voorhield, mee met me nadacht op het moment dat ik mezelf kritisch in vraag stelde. Ik heb geleerd dat nooit iets fout is maar er ook altijd ruimte is voor verbetering. Ik heb zelfvertrouwen gevonden in het mama zijn doordat ik vaak bevestigd werd in mijn aanpak. Mijn zelfbeeld kreeg een serieuze boost.
Zo leerde ik Sofie kennen als een dynamische coach, heel menselijk en betrokken, gepassioneerd en bezield. Wat een heerlijke madam toch!

0