Kraakverse OUTDOOR groeikampen op een bedje van gezinsondersteuning.

BOEKEN KAN VANAF NU : OUTDOOR KAMPEN ’22.
 
Benieuwd naar ons aanbod voor 2022?
Praktisch gezien kiezen we voor onze gekende outdoorformule van vorige jaren, meest kans op toelating om de planning ten allen tijde te volgen. Inhoudelijk gezien verdiepen we dezelfde thema’s door jullie als ouder meer te betrekken.

Je kiest voor kwalitatieve kampen, dus je wil ook graag gedegen resultaat veronderstel ik…

Groeikampen gaan om dichter bij jezelf groeien, zo groei ik ook telkens weer dichter bij mezelf door ze te geven en heb ik als gezinscoach steeds meer te bieden aan gezinnen.

Ik organiseer kampen zoals ik ze als kind heerlijk zou gevonden hebben. Ik werk met collega’s die ik bewonder en vertrouw. Mensen waarmee ik tijdens het zorg dragen voor jullie kinderen samen (zelf)zorg kan beleven.

Wil je hier graag meer over te weten komen?
>>>Meld je aan op ons Even [iets] anders’ Netwerk<<<
en bekijk de video’s >>>Je gezin als hecht team<<<

Waarom deze video’s bekijken?
– Je kan een kwaliteitscontrole doen achter de schermen.
– Je kan via een online workshop je kinderen kennis laten maken met mij en mijn werk.
– Je kan zien of onze groeikampen hen aanspreken.
– Je leert meer over hoe wij een team vormen met kinderen.

Ik inspireer je heel graag tot bij je thuis!
Het komende voorjaar zullen we via mailtjes en video’s met leuke doe-opdrachten de aanloop naar de kampen interactief maken. Zo leren jullie en de kinderen ons gaandeweg beter kennen en krijg je meer zicht op onze visie.

Hoe kan het kampenaanbod jullie thuissituatie aanvullen?
Even frutselen – om te landen bij jezelf, gezelligheid, samen naar binnen keren door handwerk en vrij spel.
Even smaken – gaat over gezonde voeding zowel fysiek als mentaal.
Even bewonderen – via verhalen en creativiteit je verwonderen over de natuur. ‘Je natuur’ bevragen, onderzoeken, vertellen en beluisteren.
Even troetelen – daar komt de klemtoon op troost, trouwe vriendschap en zorg. Dieren halen het beste uit onszelf naar voren en spiegelen ons binnenste zo zuiver dat je zonder dat je het weet evolueert als mens.
Even geluk – kiezen voor dankbaarheid en plezier. Leuke ezelsbruggetjes en ankervoorwerpen zetten ons verder op het goede pad.
Even relaxeren – om aan het einde van de zomer onze batterijen op te laden. Kiezen voor zelfzorg en ontspanning.

Zo krijg je een beeld van wat je jouw kind(eren) zeker wil laten genieten.

Wil je graag je ouderschap laten aanvullen?
Boek je groeikampdagen en vertel me er alles over in de informatiefiche voor jouw kinderen.
Ik ben één en al oor.

Heb je op dit moment vragen bij jouw GezinsGeluk?
Weet dat je meteen de volgende stap kan maken.
Ik ben er voor je, bel me.
Je bent meer waard dan je denkt. Grijp je GezinsGeluk nu.
0497432344