Kruisbestuiven van groeikamp en gezinscoaching

De innerlijke leefwereld van je kind speels verkennen. De magische kruisbestuiving van groeikamp met gezinscoaching brengt heel warme mooie kwetsbare verbinding tussen ouders en kinderen. Ons innerlijke kan veilig naar buiten komen.
 
Na het krokuskamp nodigden een meisje en ik haar ouders uit hier op onze locatie. Zodat zij kon tonen en vertellen wat wij hier doen, leren en ervaren. Zo kon ik ook heel laagdrempelig en respectvol, kindvriendelijk mijn observaties delen met het gezin. 
Daar gaat het mij om dat de acties en methodieken van op groeikamp tot bij de ouders en thuis doorsijpelen.  Prachtig hoe vader en moeder in onze Even [iets] andere wereld als vanzelf opgenomen werden. Dochter genoot enorm van de individuele aandacht en de kwetsbare doch doortastende eerlijke sfeer. Ik zag haar rust en stevigheid winnen door de sessie heen. Ik zag papa een drempel overgaan om zijn vaderschapsverdrietje van op de foto bovenaan in te kleuren. We zagen hem opgelucht stralen na het tonen en vertellen aan zijn dochter. Mama haar sterke, eerlijke aanwezigheid betekende ook een mooie bedding voor dochterlief. Het vertrouwen in het gezin en geloof in zichzelf kreeg bij alle drie een ferme boost.
 
Een heel krachtige formule.
 
Je krijgt meer zicht op hoe jouw kindje denkt, spreekt, voelt over emoties. Je krijgt ook naargelang jouw kindje zijn of haar stijl en tempo zicht op de eigen persoonlijke beleving van gevoelens. 
 
Ouders zeggen vaak, ik zou eens een vlieg willen zijn om mijn kindje(s) bezig te zien op groeikamp, wel bij ons kan dat!
 
Jullie hebben via deze weg ook de kans om te delen met de kinderen op manieren die kinderen beter begrijpen. Tonen en vertellen over jullie beleving en visie op gevoelens als ouder. Jullie kunnen keuzes maken en een stijl neerzetten omtrent, hoe je thuis om met gevoel en emotie wil omgaan.
 
Bovendien heb je een voedend moment van Q-time van de bovenste plank.
 

Benieuwd naar de kruisbestuiving voor jouw gezin?

♥ Naar aanleiding van jullie voorbije deelname aan het krokuskamp? Geef me een seintje, dan prikken we jullie gezinsmoment.

♥ Denk je er over de kinderen te laten deelnemen aan  “Even smaken” groeikamp? Mail me gerust voor het inplannen van een oudersessie ter voorbereiding van het kamp. En dan prikken we ook nadien jullie gezinsmoment. 

♥ Liever gratis en online? Op ons online Even iets anders’ netwerk kan je terecht. De mini-cursus ‘Schermtijd zonder schuldgevoel’ biedt 5 workshops en bijhorende mailtjes om jouw kindjes’ gevoelswereld beter te leren kennen.

Groetjes,